OWLET CAMERA 222 Expand

OWLET CAMERA 222

Owlet

16712263

Nieuw

159,99 €

incl. BTW

  • Alles in beeld. Verander je telefoon in een slimme babyfoon en stream de HD 1080p-video met night vision en brede camerahoek, 4 keer digitale zoom en ingebouwde thermometer voor een volledig zicht op de wieg en de babykamer.
  • Weet wanneer je nodig bent. Mis nooit een moment met directe meldingen van de camera wanneer er geluid of bewegingen in de babykamer opgepikt worden, dan weet je meteen dat je baby je nodig heeft. Gebruik het achtergrondgeluid op je telefoon terwijl je er andere dingen mee doet en praat met je telefoon terug tegen je baby met de speaker in de camera.
  • Veiligheid boven alles. De Owlet Camera streamt veilige, versleutelde verbinding alleen naar personen die jij uitkiest, dus weet je dat je kleintje veilig is. De babyfooncamera gebruik een AES 128-bit-codering en TLS-verbinding met wifi. Standaard heeft hij een innovatieve stevige muurklem om kabels buiten bereik van grijpgrage handjes te houden.
  • Koppelen met de Smart Sock. De Owlet Camera geeft je de beste kijk op je baby als je hem zelfstandig gebruikt, maar is perfect te koppelen met de Owlet Smart Sock om de hartslag en het zuurstofgehalte te volgen, terwijl de video het plaatje compleet maakt voor het veiligste toezicht.
Accept

Website maakt gebruik van cookies