Hoe het allemaal begon...

Sinds 1980 was Marcel Vanderstraeten eigenaar van een meubelfabriek, hij maakte er met veel passie kinder- en jeugdkamers. Om het vakmanschap van haar echtgenoot aan de man te brengen, startte Roza de Bauw een winkeltje in kindermeubelen. Wat begon als een klein winkeltje en groeide jaar na jaar uit tot een heuse babyspeciaalzaak. 2 van de 3 dochters, Marina en Lut stapten mee in de zaak en bouwden hun baby-imperium uit tot maar liefst 2000m² winkelplezier met alles voor je baby onder één dak!

Deze toonaangevende babyzaak bevindt zich op een uitstekende ligging vlakbij de Brusselse Ring en is vlot bereikbaar vanuit Gent en Antwerpen.

Onze duizenden tevreden klanten kozen met BabyPlus Vanderstraeten niet alleen voor kwaliteit maar ook voor een familiale sfeer en gedegen vakkennis. Al 40 jaar staat babyplus Vanderstraeten immers voor innovatie, kwaliteit en service. Vandaag zijn Marina, Lut, Philip en Kato – nog steeds onder het toeziend oog van moeke Roza - de gezichten van deze bloeiende familiezaak. Ze staan u samen met hun team met raad en daad bij in het kiezen van de beste producten voor uw baby.

Benieuwd? Kom zeker een kijkje nemen in onze winkel en ontdek wat voor leuks wij voor uw oogappel in huis hebben!Accept

Website maakt gebruik van cookies