GEBREIDE POPPENREISWIEG 35CM Expand

GEBREIDE POPPENREISWIEG 35CM

16053270

Nieuw

Dit product is nu niet op voorraad

39,80 €

incl. BTW

Omschrijving:

Neem je pop overal in stijl mee naar toe met deze prachtige gebreide poppenreiswieg van het Deense merk By ASTRUP. De mooie tijdloze reiswieg wordt geleverd inclusief dekentje en kussen, dus je pop kan er meteen heerlijk in wegdromen.

Is de reiswieg leeg? Dan vallen de zijkanten vanwege het soepele materiaal naar binnen. Zodra je de pop in de reiswieg hebt gelegd, blijven de zijkanten vanzelf - door het eigen gewicht van de pop – omhoog staan. Verkrijgbaar in 2 maten en inclusief bedset. Geschikt voor poppen van ongeveer 20 centimeter.

Over By ASTRUP
Het Deense kwaliteitsmerk By ASTRUP heeft een passie voor het creëren van unieke, creatieve, hoogwaardige kinderproducten. De producten zijn stuk voor stuk met veel aandacht en zorg ontwikkeld in de herkenbare degelijke Scandinavische stijl. Tijdloos speelgoed, dankzij het moderne ontwerp.

Kortom, het houten speelgoed en de poppen-accessoires van By ASTRUP zijn niet alleen superleuk om mee te spelen, maar zien er ook nog eens geweldig uit!Materiaal: Gebreid stof en rieten hengels

Afmetingen: Geschikt voor poppen van ongeveer 20 cm

Accept Site use cookies