Nieuw BIB MRS. CAT 024 Expand

BIB MRS. CAT 024

Trixie

17110110

Nieuw

12,95 €

incl. BTW

De Waterproof Bib 2-Pack Mrs. Cat is een must-have accessoire voor kinderen in de categorie Slabbetjes. Met een breedte van 27 cm is deze slabbetje perfect voor kleine kinderen. Gemaakt van 100% gerecycled polyester, draagt dit product bij aan duurzaamheid. Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen.

Dit 2-pack slabbetjes biedt niet alleen functionaliteit, maar ook stijl. De waterafstotende coating van polyurethaan zorgt ervoor dat de kleding van je kindje droog blijft tijdens het eten en drinken. Met deze slabbetjes hoef je je geen zorgen te maken over vlekken op de kleding.

De Waterproof Bib 2-Pack Mrs. Cat is niet alleen praktisch, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Het gerecyclede materiaal maakt het eenvoudig om de slabbetjes schoon te maken. Gewoon even afvegen en ze zijn weer klaar voor gebruik.

Met deze slabbetjes van Trixie hoef je niet te kiezen tussen stijl en functionaliteit. Bescherm de kleding van je kindje met deze waterdichte slabbetjes en geef ze een trendy uitstraling. Bestel vandaag nog het Waterproof Bib 2-Pack Mrs. Cat en geniet van een stressvrije maaltijd tijd met je kindje!

Accept

Website maakt gebruik van cookies