VIDEO BABY MONITOR 2.8 INCH PIP1200 23 Expand

VIDEO BABY MONITOR 2.8 INCH PIP1200 23

Motorola

16893742

Nieuw

169,95 €

incl. BTW

Het geeft elke ouder net dat extra beetje zekerheid wanneer ze hun baby veilig en wil zien slapen. Maar hoe doe je dat zonder je kindje wakker te maken? Simpel: door de Motorola Nursery baby monitor met camera te gebruiken. De draadloze babyfoon komt met een 2.4-inch kleurendisplay ouder unit. Ook in het holst van de nacht heb je een perfect zicht op de kinderkamer dankzij de infrarood nachtvisie functie op de camera. Wil je nog dichter bij je kindje zijn? Gebruik dan de digitale zoom functie van de babyfoon met camera.

Video Baby Monitor

In tegenstelling tot andere babyfoons kun je dankzij de VM482 je kindje niet alleen horen, maar ook zien. Deze Motorola Nursery set bestaat namelijk uit een draadloze camera die je in de kinderkamer kunt plaatsen, en een ouder unit waarop je de live beelden van de camera kunt ontvangen. De camera en ouder unit maken verbinding met elkaar middels een 2.4 GHz FHSS draadloze verbinding en ‘Frequency Hopping Spread Spectrum’ – Dit betekent dat de verbinding altijd veilig en storingsvrij is. 

Digitale zoom en infrarood nachtzicht

De meeste baby’s slapen natuurlijk het allerbest in het donker. Gelukkig is dit voor de Motorola Nursery VM482 baby monitor met camera geen enkel probleem. De camera beschikt namelijk over een speciale infrarood nachtvisie waardoor je zelfs bij weinig tot geen licht perfect zicht blijft houden op de babykamer. Dankzij een digitale zoom functie heb je ook de mogelijkheid om in te zoomen op je kindje.

Hooggevoelige microfoon en kamertemperatuur

Zelfs op afstand is het belangrijk om te weten of je kindje zijn of haar ouders nodig heeft. Met behulp van een hooggevoelige microfoon wordt je gealarmeerd zodra je baby ook maar een klein beetje geluid maakt. Om er daarnaast voor te zorgen dat je kindje altijd lekker slaapt, kun je op de ouder unit ook de temperatuur in de babykamer controleren.

Specificaties Motorola Nursery VM482 Video Baby Monitor

  • Veilige privéverbinding
  • Draadloze technologie: 2.4 GHz FHSS
  • 2.4" (6.1cm) kleurenscherm
  • Weergave kamertemperatuur
  • Infrarood nachtzicht
  • Digitale zoom
  • Microfoon met hoge gevoeligheid
  • Tot 300 meter bereik
Accept

Website maakt gebruik van cookies