Stokke MyCarrier Front & Back - Rood
Stokke MyCarrier Front & Back - Rood

Neem de tijd om samen de wereld te ontdekken! In deze comfortabele draagzak van Stokke verblijft je kleintje steeds in de vertrouwde en veilige omgeving van mama of papa. Met deze Stokke MyCarrier ...

€ 119,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Neem de tijd om samen de wereld te ontdekken! In deze comfortabele draagzak van Stokke verblijft je kleintje steeds in de vertrouwde en veilige omgeving van mama of papa. Met deze Stokke MyCarrier draagzak gaan jullie samen een prachtige tijd tegemoet!

Wanneer je baby het gewicht van 3,5 kg, een lengte van 53 cm heeft en minstens 4 weken oud is, kan je je lieve schat vervoeren in de draagzak. Gedurende de eerste maanden gebruik je de draagzak als buikdrager en plaats je je baby steeds met het gezichtje naar je toe.

Zodra je kindje het hoofdje volledig zelfstandig kan rechtop houden – ongeveer 5 maanden- mag je baby in de buikdrager met het gezichtje naar de buitenwereld. Je kleine baby zal het heerlijk vinden om de wereld te zien!

Vanaf ongeveer 9 maanden kan je baby volledig zelfstandig rechtop zitten. Je kan nu de Stokke MyCarrier draagzak ombouwen tot een rugdrager en je kunt je kleintje op de rug vervoeren, en dit tot ongeveer 3 jaar (of 15kg)

Voor ouders, groot of klein, is deze draagzak een plezier om te dragen. Alvorens je je kindje in de draagzak plaatst, pas je de draagzak aan om je kindje zo goed mogelijk te ondersteunen. Het brede zitvlak van de drager zorgt voor een ergonomische zithouding. De billetjes, bovenbeentjes en de rug van je baby worden goed ondersteund. Je baby zit met de beentjes wijd open, om zo de correcte groei van de heupjes te bevorderen.

Ergonomisch, comfortabel en veilig! De MyCarrier van Stokke is onmisbaar tijdens de eerste drie levensjaren van je kindje!

  • Vanaf 4 weken tot 3 jaar
  • Vanaf 3.5 kg tot 15 kg
  • Te gebruiken in 3 draagposities – 2 buik draagposities en 1 rug draagpositie
  • Erkend door het Internationale Instituut voor Heupdysplasie
  • Stevige hoofdsteun
  • Stokke textiel is goedgekeurd volgens Öko-Tex Standaard 100, klasse 1. Gecertificeerd vrij van gevaarlijke stoffen. Daardoor is de bekleding veilig voor de gevoelige babyhuid
  • Perfecte pasvorm