Nomi by evomove Eetstoel coffee

GEEN LEVERING. ENKEL AFHAAL IN DE WINKEL

€ 218,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Beschrijving

    • Ergonomisch design.
    • Biedt bewegingsvrijheid voor je kindje.
    • Van gerecycleerd materiaal.

Het geraffineerde en elegante design van Nomi by evomove's coffee eetstoel past perfect in je interieur en vrolijkt je baby op door z'n comfort!

Waarom nog twijfelen als we het nuttige aan het aangename kunnen koppelen? Deze eetstoel van Nomi by evomove heeft alle eigenschappen die jij zoekt.
Z'n elegante en eenvoudig design is heel ergonomisch en biedt je kleine spruit bewegingsvrijheid en optimale ondersteuning van de rug en armen.

Groeit mee: de Nomi is geschikt vanaf de geboorte tot op latere leeftijd. Dankzij het Nomi Baby-kussen (apart verkrijgbaar) is de eetstoel ideaal voor je pasgeboren baby van 0 tot 6 maanden. Vervolgens voor nog meer veiligheid, plaats je de Nomi Mini-veiligheidsbeugel (apart verkrijgbaar) op de stoel: deze veiligheidsbeugel houdt je kindje steeds goed op z'n plaats in z'n Nomi-eetstoel.

De eetstoel en z'n voetensteun zijn verstelbaar in de hoogte, ze groeien mee met je kleine spruit! Dit kan je doen zonder hulpmiddelen, enkel met de hendels. Bovendien is de voetensteun zo ontworpen om de ontwikkeling van je kindje's zintuigen te stimuleren. 

De zeer lichte (4,9 kg) eetstoel van Nomi by evomove kan je makkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes en kan je makkelijk op tafel zetten bij het schoonmaken.

Extraatje voor natuurliefhebbers: de meegroeistoel is volledig vervaardigd uit gerecycleerd materiaal!