Magic Potty™ - Zindelijkheidstraining kind - Set-4: boekje, magic stickers, beloningsstickers, stappenplan

Productbeschrijving Magic Potty™ zindelijkheidstraining Iedereen met jonge kinderen heeft wel een potje in huis. Met de Magic Potty™ zindelijkheidstraining maak je van ieder potje een MAGIC potje!...

€ 9,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Productbeschrijving

Magic Potty™ zindelijkheidstraining

Iedereen met jonge kinderen heeft wel een potje in huis. Met de Magic Potty™ zindelijkheidstraining maak je van ieder potje een MAGIC potje!

Hoe werkt het?
Je plakt een Magic Sticker op de bodem van het potje. Door een plasje te doen tovert het kind het wolkje weg en verschijnt er in het potje een leuk zonnetje. Dit trucje zal de kleine dolgraag nog eens doen!

Dit gaat lukken-cadeautje
De Magic Potty™ zindelijkheidstraining bestaat uit 2 Magic Stickers die elk 3-6 maanden meegaan, 75 beloningsstickers, een beloningsboekje om de stickers in te plakken en een eenvoudig stappenplan inclusief checklist waarmee men kan bepalen wanneer je het beste met de training kunt beginnen.

Magic Potty™ zindelijkheidstraining
Wanneer je jongere kinderen hebt, dan heb je waarschijnlijk wel een potje in huis. Dankzij de Magic Potty™ zindelijkheidstraining wordt elk potje een MAGIC-potje!
Hoe werkt het?
Je bevestigt de Magic Sticker op de bodem van het potje. Wanneer je kind een plasje doet, wordt het wolkje weggetoverd en verschijnt er een zonnetje in de plaats. Dit trucje zal je kind graag nog eens willen doen!
Dit gaat lukken-cadeautje
De Magic Potty™ zindelijkheidstraining bevat twee Magic Stickers die elk 3-6 maanden meegaan, 75 beloningsstickers, een beloningsboekje om je stickers in te plakken en een eenvoudig stappenplan met checklist die je helpt om te bepalen wanneer je het beste met de training kan beginnen.