Oplaadbare nachtlampjes

product image
De meeste kindjes vinden het niet prettig als alles om hen heen donker is. Met dit nachtlampje worden ze nooit in het donker wakker. Dit nachtlampje verandert gelijkmatig van kleur en is voorzien van een timer. Ook kan het op één kleur vastgezet worden. Ideaal voor je kindje tijdens het slapen gaan!

Buddy


Buddy van ISI Mini is een multifunctioneel kussen wat jou tijdens de zwangerschap en je baby door de jaren heen kan ondersteunen. Tijdens je zwangerschap kan Buddy je ondersteunen als je slaapt. Wanneer je baby er is, kan Buddy als voedingskussen dienen. Buddy biedt ook ondersteuning wanneer je kindje leert zitten. Door je baby tussen de poten van Buddy te plaatsen, hoef je niet meer bang te zijn dat je kleine zich bezeert wanneer je kindje achterover of opzij valt. Door je baby op de buik op Buddy te leggen, stimuleer je spelen op de buik en worden de rug- en nekspieren op die manier ook versterkt. Wanneer je kind groot genoeg is om in een bed te slapen, kan Buddy als slaapkussen gebruikt worden. Tijdens het reizen, zoals in een auto, kan Buddy als een neksteun dienen.

De hoes is separaat wasbaar en kan in de wasdroger.

Artikelen voor onderweg

ISI Mini heeft een breed assortiment in artikelen voor onderweg. Denk hierbij aan een handige organiser voor in de auto, waar ook een tablet in past. Het houdt je kindje onderweg niet alleen lekker bezig, maar houdt de auto ook netjes opgeruimd. Doordat de organiser dichtgeritst kan worden, is de tablet ook uit het zicht indien nodig. Ook heeft ISI Mini diverse zonneschermen in het assortiment en handige beschermmatten.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Slumber nachtlampje en slaaptrainer Hero - Gordon de aap

49,95

visibility

Slumber nachtlampje en slaaptrainer Hero - Tommy de beer

49,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.